Uradni list

Številka 27
Uradni list RS, št. 27/2024 z dne 29. 3. 2024
Uradni list

Uradni list RS, št. 27/2024 z dne 29. 3. 2024

Kazalo

Ob-1860/24, Stran 784
Na podlagi 11.a člena Sklepa o ustanovitvi javnega zdravstvenega zavoda Zdravstveni dom za študente Univerze v Ljubljani (Uradni list RS, št. 162/22 in 35/23) ter 15. člena Statuta javnega zdravstvenega zavoda Zdravstveni dom za študente Univerze v Ljubljani št. 011-01/2023 z dne 7. 7. 2023, svet zavoda JZZ Zdravstveni dom za študente Univerze v Ljubljani razpisuje prosto delovno mesto
strokovnega direktorja 
javnega zavoda Zdravstveni dom za študente Univerze v Ljubljani 
Za strokovnega direktorja zavoda je lahko imenovan kandidat, ki izpolnjuje naslednje pogoje:
– ima izobrazbo medicinske smeri, pridobljeno po študijskem programu druge stopnje, oziroma izobrazbo, ki ustreza ravni izobrazbe, pridobljene po študijskih programih druge stopnje, in je v skladu z zakonom, ki ureja slovensko ogrodje kvalifikacij, uvrščena najmanj na 8. raven,
– ima najmanj pet let delovnih izkušenj na vodstvenih delovnih mestih v zdravstvu,
– je državljan Republike Slovenije,
– ima znanje enega svetovnega jezika.
K prijavi mora kandidat predložiti:
– overjeno dokazilo o izobrazbi,
– življenjepis z navedbo delovnih izkušenj, ki dokazujejo kandidatove vodstvene delovne izkušnje v zdravstvu,
– program strokovnega dela in razvoja zavoda,
– potrdilo o državljanstvu,
– izjavo o znanju svetovnega jezika,
– potrdilo o nekaznovanosti, ki ne sme biti starejše od 30 dni.
Strokovnega direktorja zavoda imenuje svet zavoda po predhodnem mnenju strokovnega sveta zavoda. Izbrani kandidat bo sklenil pogodbo za krajši delovni čas od polnega, in sicer v obsegu 20 % polnega delovnega časa, za določen čas štirih let.
Dodatne informacije v zvezi z razpisom so na voljo v Zdravstvenem domu za študente Univerze v Ljubljani na tel. 01/200-74-24 oziroma na e-naslovu: sandra.kosmac@zdstudenti.si.
Rok za prijavo je do vključno dne 6. 4. 2024. Kandidati prijave pošljejo v zaprti ovojnici na naslov: Zdravstveni dom za študente Univerze v Ljubljani, Aškerčeva cesta 4, 1000 Ljubljana, s pripisom »Razpis za strokovnega direktorja ZDŠ – ne odpiraj«. Pisnih prijav, ki bodo poslane v nepravilno označenih ovojnicah, svet zavoda ne bo obravnaval. Prav tako ne bo obravnaval pisnih prijav, ki bodo nepopolne ali bodo poslane prepozno.
Kandidati bodo o izboru obveščeni v 30 dneh od dneva objave razpisa.
V besedilu razpisa uporabljeni izrazi, zapisani v moški slovnični obliki, so uporabljeni kot nevtralni za ženske in moške.
Svet zavoda JZZ Zdravstveni dom za študente Univerze v Ljubljani 

AAA Zlata odličnost

Nastavitve piškotkov

Vaše trenutno stanje

Prikaži podrobnosti