Vaše trenutno stanje
- Zahtevano
- Analitika
- Oglaševanje
Prikaži podrobnosti
------------------------------------------------------------------------------------ Tar. Tarifna Poimenovanje Šifra Višina št. oznaka tarifne posebne postavke dajatve SIT/kg ------------------------------------------------------------------------------------ 1 2 3 4 5 ------------------------------------------------------------------------------------ 01.03 Prašiči, živi: 0103.91 - - mase pod 50 kg: 0103.912 - - - mesnati, klavni 01 03 91202 11,80 0103.913 - - - mastni, klavni 01 03 91318 11,80 0103.919 - - - drugo 01 03 91903 12,50 0103.92 - - mase 50 kg in več: 0103.922 - - - mesnati, klavni 01 03 92209 10,00 0103.923 - - - mastni, klavni 01 03 92306 10,00 0103.929 - - - drugo 01 03 92918 13,40 02.03 Meso svinjsko, sveže ohlajeno ali zmrznjeno: 0203.1 - Sveže ali ohlajeno: 0203.11 - - trupi in polovice 02 03 11002 22,00 0203.12 - - stegna, plečeta in njihovi kosi, s kostmi 02 03 12009 29,80 0203.19 - - drugo 02 03 19003 35,70 0203.2 - Zmrznjeno: 0203.21 - - trupi in polovice 02 03 21008 19,30 0203.22 - - stegna, plečeta in njihovi kosi, s kostmi 02 03 22004 27,90 0203.29 - - drugo 02 03 29009 31,60 16.02 Drugi pripravljeni ali konservirani izdelki iz mesa, drugih klavčnih proizvodov ali krvi: 1602.4 - Prašičev: 1602.41 - - gnjat in njeni kosi 16 02 41004 220,30 1602.42 - - plečeta in kosi 16 02 42000 181,60 1602.50 - Goved 16 02 50003 119,85 ------------------------------------------------------------------------------------