Uradni list

Številka 33
Uradni list RS, št. 33/1996 z dne 21. 6. 1996
Uradni list

Uradni list RS, št. 33/1996 z dne 21. 6. 1996

Kazalo

2179. Uredba o spremembah uredbe o določitvi kmetijskih in živilskih proizvodov, za katere se ob uvozu plačuje posebna dajatev, stran 2792.

Na podlagi 1. in 4. točke 5. člena v zvezi s 1. členom zakona o posebnih dajatvah pri uvozu kmetijskih proizvodov in živil (Uradni list RS, št. 29/93) izdaja Vlada Republike Slovenije
U R E D B O
o spremembah uredbe o določitvi kmetijskih in živilskih proizvodov, za katere se ob uvozu plačuje posebna dajatev
1. člen
V uredbi o določitvi kmetijskih in živilskih proizvodov, za katere se ob uvozu plačuje posebna dajatev (Uradni list RS, št. 77/95 in 14/96, 24/96, 27/96) se v prilogi 1, ki je sestavni del uredbe višina posebne dajatve v koloni 3 za naslednje kmetijske proizvode in živila nadomesti z naslednjimi viši- nami:
----------------------------------------------------------------------------------------------
Tarifna                                                                         Višina posebne
oznaka               Poimenovanje                                               dajatve SIT/kg
----------------------------------------------------------------------------------------------
1                    2                                                                       3
----------------------------------------------------------------------------------------------
0102 s               Govedo, žive živali
0102 90              – Druge:
                     – – domačih pasem:
                     – – – z maso nad 300 kg:
                     – – – – telice (samice goveda, ki še niso telile):
0102 90 510          – – – – – za zakol                                                 156,00
0102 90 590          – – – – – druge                                                    156,00
                     – – – – krave:
0102 90 610          – – – – – za zakol                                                 156,00
0102 90 690          – – – – – druge                                                    156,00
                     – – – – druge:
0102 90 710          – – – – – za zakol                                                 156,00
0102 90 790          – – – – – druge                                                    156,00
0201                 Meso, goveje, sveže ali ohlajeno
0201 10 00           – Trupi in polovice:
0201 10 001          – – mlada govedina visoke kvalitete (Hilton)                       290,00
0201 10 009          – – drugo                                                          290,00
0201 20              – Drugi kosi s kostmi:
0201 20 20           – – ”kompenzirane četrti”:
0201 20 201          – – – mlada govedina visoke kvalitete (Hilton)                     431,00
0201 20 209          – – – drugo                                                        431,00
0201 20 30           – – nerazkosane ali razkosane sprednje četrti:
0201 20 301          – – – mlada govedina visoke kvalitete (Hilton)                     431,00
0201 20 309          – – – drugo                                                        431,00
0201 20 50           – – nerazkosane ali razkosane zadnje četrti:
0201 20 501          – – – mlada govedina visoke kvalitete (Hilton)                     431,00
0201 20 509          – – – drugo                                                        431,00
0201 20 90           – – drugo:
0201 20 901          – – – mlada govedina visoke kvalitete (Hilton)                     431,00
0201 20 909          – – – drugo                                                        431,00
0201 30 00           – Brez kosti:
0201 30 001          – – mlada govedina visoke kvalitete (Hilton                        499,00
0201 30 009          – – drugo                                                          499,00
0202                 Meso goveje, zamrznjeno
0202 10 00           – Trupi in polovice:
0202 10 001          – – mlada govedina visoke kvalitete (Hilton)                       281,00
0202 10 009          – – drugo                                                          281,00
0202 20              – Drugi kosi s kostmi:
0202 20 10           – – ”kompenzirane” četrti:
0202 20 101          – – – mlada govedina visoke kvalitete (Hilton)                     373,00
0202 20 109          – – – drugo                                                        373,00
0202 20 30           – – nerazkosane ali razkosane sprednje četrti:
0202 20 301           – – – mlada govedina visoke kvalitete (Hilton)                    373,00
0202 20 309          – – – drugo                                                        373,00
0202 20 50           – – nerazkosane ali razkosane zadnje četrti:
0202 20 501          – – – mlada govedina visoke kvalitete (Hilton)                     373,00
0202 20 509          – – – drugo                                                        373,00
0202 20 90           – – drugo:
0202 20 901          – – – mlada govedina visoke kvalitete (Hilton)                     373,00
0202 20 909          – – – drugo                                                        373,00
0202 30              – Brez kosti:
0202 30 10           – – sprednje četrti, cele ali razkosane v največ
                     pet kosov, vsaka četrt v enem delu; kompenzirane
                     četrti v dveh delih, od katerih eden vsebuje
                     sprednjo četrt, celo ali razkosano v največ pet
                     kosov, drugi del pa zadnjo četrt, razen fileja v
                     enem kosu:
0202 30 101          – – – mlada govedina visoke kvalitete (Hilton)                     420,00
0202 30 109          – – – drugo                                                        420,00
0202 30 50           – – vrat, pleče, plečna bržola in prsa s spodnjim
                     delom plečeta:
0202 30 501          – – – mlada govedina visoke kvalitete (Hilton)                     420,00
0202 30 509          – – – drugo                                                        420,00
0202 30 90           – – drugo:
0202 30 901          – – – mlada govedina visoke kvalitete (Hilton)                     420,00
0202 30 909          – – – drugo                                                        420,00
----------------------------------------------------------------------------------------------
2. člen
Ta uredba začne veljati naslednji dan po objavi v Uradnem listu Republike Slovenije.
Št. 424-05/93-6/30-8
Ljubljana, dne 20. junija 1996.
Vlada Republike Slovenije
dr. Janez Drnovšek l. r.
Predsednik

AAA Zlata odličnost

Nastavitve piškotkov

Vaše trenutno stanje

Prikaži podrobnosti