Vaše trenutno stanje
- Zahtevano
- Analitika
- Oglaševanje
Prikaži podrobnosti
PRILOGA ---------------------------------------------------------------- Tarifna Poimenovanje Carinska Višina Obseg oznaka stopnja posebne kvote (%) dajatve (t) (SIT/kg) ---------------------------------------------------------------- 1 2 3 4 5 ---------------------------------------------------------------- 0201 Meso, goveje, sveže ali ohlajeno: 0201 10 00 - Trupi in polovice: 110 0201 10 009 - - drugo 2,3 60,52 0201 20 - Drugi kosi s kostmi: 260 0201 20 20 - - "kompenzirane četrti": 0201 20 209 - - - drugo 2,3 89,15 0201 20 30 - - nerazkosane ali razkosane sprednje četrti: 0201 20 309 - - - drugo 2,3 89,15 0201 20 50 - - nerazkosane ali razkosane zadnje četrti: 0201 20 509 - - - drugo 2,3 89,15 0201 20 90 - - drugo: 0201 20 909 - - - drugo 2,3 89,15 0201 30 00 - Brez kosti: 0201 30 009 - - drugo 2,3 104,00 0202 Meso goveje, zamrznjeno: 0202 10 00 - Trupi in polovice: 0202 10 009 - drugo 2,3 57,53 422 0202 20 - Drugi kosi s kostmi: 260 0202 20 10 - - "kompenzirane" četrti: 0202 20 109 - - - drugo 2,3 78,08 0202 20 30 - - nerazkosane ali razkosane sprednje četrti: 0202 20 309 - - - drugo 2,3 78,08 0202 20 50 - - nerazkosane ali razkosane zadnje četrti: 0202 20 509 - - - drugo 2,3 78,08 0202 20 90 - - drugo: 0202 20 909 - - - drugo 2,3 78,08 0202 30 - Brez kosti: 0202 30 10 - - sprednje četrti, cele ali razkosane v največ pet kosov, vsaka četrt v enem delu; kompenzirane četrti v dveh delih, od katerih eden vsebuje sprednjo četrt, celo ali razkosano v največ pet kosov, drugi del pa zadnjo četrt, razen fileja v enem kosu: 0202 30 109 - - - drugo 2,3 87,13 0202 30 50 - - vrat, pleče, plečna bržola in prsa s spodnjim delom plečeta: 0202 30 509 - - - drugo 2,3 87,13 0202 30 90 - - drugo: 0202 30 909 - - - drugo 2,3 87,13 0201 Meso, goveje, sveže 260 ali ohlajeno: 0201 10 00 - Trupi in polovice: 0201 10 001 - - mlada govedina visoke kvalitete (Hilton) 11,5 0201 20 - Drugi kosi s kostmi: 0201 20 20 - - "kompenzirane četrti": 0201 20 201 - - - mlada govedina visoke kvalitete (Hilton) 11,5 0201 20 30 - - nerazkosane ali razkosane sprednje četrti: 0201 20 301 - - - mlada govedina visoke kvalitete (Hilton) 11,5 0201 20 50 - - nerazkosane ali razkosane zadnje četrti: 0201 20 501 - - - mlada govedina visoke 0201 20 90 - - drugo: 0201 20 901 - - - mlada govedina visoke kvalitete (Hilton) 11,5 0201 30 00 - Brez kosti: 0201 30 001 - - mlada govedina visoke kvalitete (Hilton) 11,5 0202 Meso goveje,zamrznjeno 0202 10 00 - Trupi in polovice: 0202 10 001 - - mlada govedina visoke kvalitete (Hilton) 11,5 0202 20 - Drugi kosi s kostmi: 0202 20 10 - - "kompenzirane četrti": 0202 20 101 - - - mlada govedina visoke kvalitete (Hilton) 11,5 0202 20 30 - - nerazkosane ali razkosane sprednje četrti: 0202 20 301 - - - mlada govedina visoke kvalitete (Hilton) 11,5 0202 20 50 - - nerazkosane ali razkosane zadnje četrti: 0202 20 501 - - - mlada govedina visoke kvalitete (Hilton) 11,5 0202 20 90 - - drugo: 0202 20 901 - - - mlada govedina visoke kvalitete (Hilton) 11,5 0202 30 - Brez kosti: 0202 30 10 - - sprednje četrti, cele ali razkosane v največ pet kosov, vsaka četrt v enem delu; kompenzirane četrti v dveh delih, od katerih eden vsebuje sprednjo četrt, celo ali razkosano v največ pet kosov, drugi del pa zadnjo četrt, razen fileja v enem kosu: 0202 30 101 - - - mlada govedina visoke 11,5 kvalitete (Hilton) 0202 30 50 - - vrat, pleče, plečna bržola in prsa s spodnjim delom plečeta: 0202 30 501 - - - mlada govedina visoke kvalitete (Hilton) 11,5 0202 30 90 - - drugo: 0202 30 901 - - - mlada govedina visoke kvalitete 11,5 0203 Meso, prašičje, sveže, 1.244 ohlajeno ali zamrznjeno: - Sveže ali ohlajeno: 0203 11 - - trupi in polovice: 0203 11 100 - - - domačih prašičev 7,0 33,99 0203 11 900 - - - drugo 7,0 33,99 0203 12 - - šunke (stegna), plečeta in njihovi kosi, s kostmi: - - - domačih prašičev: 0203 12 110 - - - - šunke(stegna)in njih. kosi 7,0 49,36 0203 12 190 - - - - plečeta in njihovi kosi 7,0 49,36 0203 12 900 - - - drugo 7,0 49,36 0203 19 - - drugo: - - - domačih prašičev: 0203 19 110 - - - - prednji deli in njihovi kosi 7,0 55,25 0203 19 130 - - - - ledja in njihovi kosi, s kostmi 7,0 55,25 0203 19 150 - - - - prsa s potrebušino in maščobo, kosi 7,0 55,25 - - - - drugo: 0203 19 550 - - - - - brez kosti 7,0 55,25 0203 19 590 - - - - - drugo 7,0 55,25 0203 19 900 - - - drugo (npr., divjih prašičev) 7,0 55,25 - Zmrznjeno: 622 0203 21 - - trupi in polovice: 0203 21 100 - - - domačih prašičev 7,0 33,99 0203 21 900 - - - drugo 7,0 33,99 0203 22 - - šunke (stegna), plečeta in njihovi kosi, s kostmi: - - - domačih prašičev: 0203 22 110 - - - - šunke (stegna) in njih. kosi 7,0 49,36 0203 22 190 - - - - plečeta in njihovi kosi 7,0 49,36 0203 22 900 - - - drugo 7,0 49,36 0203 29 - - drugo: - - - domačih prašičev: 0203 29 110 - - - - prednji deli in njihovi kosi 7,0 50,15 0203 29 130 - - - - ledja in njihovi kosi, s kostmi 7,0 50,15 0203 29 150 - - - - prsa s potrebušino in maščobo, kosi 7,0 50,15 - - - - drugo: 0203 29 550 - - - - - brez kosti 7,0 50,15 0203 29 590 - - - - - drugo 7,0 50,15 0203 29 900 - - - drugo 7,0 50,15 0206 Drugi užitni klavnični izdelki iz govejega, svinjskega, ovčjega, kozjega in konjskega mesa ter mesa oslov ali mesa mul in mezgov; sveži,ohlajeni ali zamrznjeni: 0206 10 - Živali vrste goved, sveži ali ohlajeni: 266 0206 10 100 - - za proizvodnjo farmacevtskih izdelkov 3,3 125,52 - - drugi: 0206 10 910 - - - jetra 3,3 125,52 0206 10 950 - - - prepona,mišična in tetivna(flam) 3,3 125,52 0206 10 990 - - - drugo 3,3 125,52 - Živali vrste goved, zamrznjeni: 0206 29 - - drugi: 133 0206 29 100 - - - za proizvodnjo farmacevtskih izdelkov 6,6 - - - drugi: 0206 29 910 - - - - prepona, mišična in tetivna(flam) 6,6 0206 29 990 - - - - drugi 6,6 0210 Meso in drugi užitni klavnični izdelki, nasoljeni, v slanici, sušeni ali prekajeni; užitna moka in zdrob iz mesa ali iz drugih klavničnih izdelkov: - Meso, prašičje: 0210 11 - - šunke (stegna), plečeta in 66 njihovi kosi, s kostmi: - - - domačih prašičev: 7,0 96,00 - - - - nasoljena ali v slanici: 0210 11 110 - - - - - šunke (stegna) in njih. kosi 7,0 96,00 0210 11 190 - - - - - plečeta in njihovi kosi 7,0 96,00 - - - - posušena ali prekajena: 0210 11 310 - - - - - šunke (stegna) in njih. kosi 7,0 96,00 0210 11 390 - - - - - plečeta in njihovi kosi 7,0 96,00 0210 11 900 - - - drugo 7,0 96,00 0210 12 - - prsi s potrebušino in njihovi kosi: - - - domačih prašičev: 0210 12 110 - - - - soljene ali v slanici 7,0 49,36 0210 12 190 - - - - sušene ali prekajene 7,0 49,36 0210 12 900 - - - drugo 7,0 49,36 0210 19 - - drugo: - - - domačih prašičev: - - - - soljeno ali v slanici: 0210 19 100 - - - - - prekajene prašičje polovice ali njihovi kosi 7,0 96,00 0210 19 200 - - - - - prekajene skrajšane polovice(tričetrtinske stranice) ali srednji deli 7,0 96,00 0210 19 300 - - - - - prednji deli in njihovi kosi 7,0 96,00 0210 19 400 - - - - - ledja in njihovi kosi 7,0 96,00 - - - - - drugo: 0210 19 510 - - - - - - brez kosti 7,0 96,00 0210 19 590 - - - - - - drugo 7,0 96,00 - - - - sušeno ali prekajeno: 0210 19 600 - - - - - prednji deli in njihovi kosi 7,0 96,00 0210 19 700 - - - - - ledja in njihovi kosi 7,0 96,00 - - - - - drugo: 0210 19 810 - - - - - - brez kosti 7,0 96,00 0210 19 890 - - - - - - drugo 7,0 96,00 0210 19 900 - - - drugo 7,0 96,00 0210 20 - Meso, goveje: 12 0210 20 100 - - s kostmi 7,0 228,72 0210 20 900 - - brez kosti 7,0 228,72 04 02 Mleko in smetana, koncentrirana ali z dodatkom sladkorja ali drugih sladil: - V prahu,zrnih ali drugih trdnih oblikah, z več kot 1,5 ut.%maščobe: 0402 21 - - brez dodatnega sladkorja ali drugih sladil: 80 - - - z vsebnostjo maščob do vključno 27 ut.%: 0402 21 110 - - - - v izvirnem pakiranju z neto vsebino do vključno 2,5 kg 7,0 122,62 - - - - drugo: 0402 21 170 - - - - - z vsebnostjo maščob do vključno 11 ut.% 7,0 122,62 0402 21 190 - - - - - z vsebnostjo maščob več kot 11 ut.% pa do vključno 27 ut.% 7,0 122,62 - - - z vsebnostjo maščob nad 27 ut.%: 0402 21 910 - - - - v izvirnem pakiranju z neto vsebino do vključno 2,5 kg 7,0 122,62 0402 21 990 - - - - drugo 7,0 122,62 0405 00 Maslo ter druge maščobe in olja, dobljeni iz mleka; mlečni namazi: 85 0405 10 - Maslo: - - z vsebnostjo maščob do vključno 85 ut.%: - - - naravno maslo: 0405 10 110 - - - - v izvirnem pakiranju z neto vsebino do vključno 1 kg 5,6 137,28 0405 10 190 - - - - drugo 5,6 137,28 0405 10 300 - - - rekombinirano maslo 5,6 137,28 0405 10 500 - - - sirotkino maslo 5,6 137,28 0405 10 900 - - drugo 5,6 137,28 0405 20 - Mlečni namazi: 0405 20 100 - - z vsebnostjo maščob 39 ut.% ali več, vendar z manj kot 60 ut.% maščobe 5,6 137,28 0405 20 300 - - z vsebnostjo maščob 60 ut.% ali več, vendar z manj kot 75 ut.% maščobe 5,6 137,28 0405 20 900 - - z vsebnostjo maščob 75 ut.% ali več, vendar z manj kot 80 ut.% maščobe 5,6 137,28 0405 90 - Drugo: 0405 90 100 - - z vsebnostjo maščob 99,3 ut. % ali več maščobe, ter z največ 0,5 ut.% vode 5,6 137,28 0405 90 900 - - drugo 5,6 137,28 0808 Jabolka, hruške in kutine, sveže: 0808 10 Jabolka: 3.250 0808 10 100 - - jabolka za predelavo, razsuta, od 16. septembra do 15. decembra - - dugo: - - - od 1. januarja do 31. marca: 0808 10 510 - - - - vrste Zlati delišes 5,8 13,09 0808 10 530 - - - - vrste Granny smith 5,8 13,09 0808 10 590 - - - - druga 5,8 13,09 - - - od 1. aprila do 30. junija: 0808 10 610 - - - - vrste Zlati delišes 5,8 13,09 0808 10 630 - - - - vrste Granny smith 5,8 13,09 0808 10 690 - - - - druga 5,8 13,09 - - - od 1. do 31. julija: 0808 10 710 - - - - vrste Zlati delišes 5,8 13,09 0808 10 730 - - - - vrste Granny smith 5,8 13,09 0808 10 790 - - - - druga 5,8 13,09 - - - od 1. avgusta do 31. decembra: 0808 10 920 - - - - vrste Zlati delišes 5,8 13,09 0808 10 940 - - - - vrste Granny smith 5,8 13,09 0808 10 980 - - - - druga 5,8 13,09 1001 Pšenica in mešanice žit na podlagi pšenice: 1001 10 00 - Trda pšenica (t. durum): 1001 10 009 - - druga 5,8 - 80.000 ex: mlinska pšenica 1003 00 Ječmen: 1003 00 90 - Drug: 1003 00 909 - - drug 9,9 - 70.000 ex: krmni ječmen 1005 Koruza: 1005 90 000 - Druga 9,9 - 120.000 ex: rumena koruza 1101 00 Pšenična ali moka iz mešanice žit na podlagi pšenice: - Pšenična moka: 12.000 1101 00 110 - - iz trde pšenice 5,8 - 1101 00 150 - - iz navadne pšenice ali pirjevice 5,8 - 1514 Olje iz ogrščice ali gorčice in njegove frakcije, rafinirano ali nerafinirano, toda kemično nemodificirano: 1514 90 - Drugo: 1514 90 900 - - drugo 5,8 18,71 254 ex: olje iz repice 1602 Drugi pripravljeni ali konzervirani izdelki iz mesa, drobovje ali krvi: 1602 50 - Goved: 7,0 209,84 10 1602 50 100 - - nekuhano; mešanice kuhanega mesa ali užitnih mesnih odpadkov (drobovine) in nekuhanega mesa ali užitnih mesnih odpadkov 7,0 209,84 - - drugo: - - - v nepredušnih posodah: 1602 50 310 - - - - konzervirana govedina 7,0 209,84 1602 50 390 - - - - drugo 7,0 209,84 1602 50 800 - - - drugo 7,0 209,84 ---------------------------------------------------------