Vaše trenutno stanje
- Zahtevano
- Analitika
- Oglaševanje
Prikaži podrobnosti
PRILOGA 1 _________________________________________________________________ Obseg Carinska Posebna Tarifna Poimenovanje kvote stopnja dajatev oznaka (tone) (%) (SIT/kg) _________________________________________________________________ 0201 Meso, goveje, sveže ali ohlajeno 02011000 - Trupi in polovice: 020110009 -- drugo 120 2.1 61.00 _________________________________________________________________ 020120 - Drugi kosi s kostmi: 280 02012020 -- "kompenzirane četrti": 020120209 --- drugo 2.1 89.20 02012030 --nerazkosane ali razkosane sprednje četrti: 020120309 --- drugo 2.1 89.20 02012050 -- nerazkosane ali razkosane zadnje četrti: 020120509 --- drugo 2.1 89.20 02012090 -- drugo: 020120909 --- drugo 2.1 89.20 02013000 - Brez kosti: 020130009 -- drugo 2.1 104.70 _________________________________________________________________ 0202 Meso goveje, zamrznjeno 02021000 - Trupi in polovice: 020210009 -- drugo 458 2.1 56.70 _________________________________________________________________ 020220 - Drugi kosi s kostmi: 280 02022010 -- "kompenzirane" četrti: 020220109 --- drugo 2.1 79.10 02022030 -- nerazkosane ali razkosane sprednje četrti: 020220309 --- drugo 2.1 79.10 02022050 -- nerazkosane ali razkosane zadnje četrti: 020220509 --- drugo 2.1 79.10 02022090 -- drugo: 020220909 --- drugo 2.1 79.10 02030 - Brez kosti: 02023010 -- spodnje četrti, cele ali razkosane v največ pet kosov, vsaka četrt v enem delu; kompenzirane četrti v dveh delih, pri katerih eden vsebuje sprednjo četrt, celo ali razkosano v največ pet kosov, drugi del pa zadnjo četrt, razen fileja v enem kosu: 020230109 --- drugo 2.1 87.20 02023050 -- vrat, pleče, plečna bržola in prsa s spodnjim delom plečeta: 020230509 --- drugo 2.1 87.20 02023090 -- drugo: 020230909 --- drugo 2.1 87.20 0201 Meso, goveje, sveže ali ohlajeno 280 02011000 - Trupi in polovice: 020110001 -- mlada govedina visoke kvalitete (Hilton) 10.7 - 020120 - Drugi kosi s kostmi: 02012020 -- "kompenzirane četrti": 020120201 --- mlada govedina visoke kvalitete (Hilton) 10.7 - 02012030 -- nerazkosane ali razkosane spodnje četrti: 020120301 --- mlada govedina visoke kvalitete (Hilton) 10.7 - 02012050 -- nerazkosane ali razkosane zadnje četrti: 020120501 --- mlada govedina visoke kvalitete (Hilton) 10.7 - 02012090 -- drugo: 020120901 --- mlada govedina visoke kvalitete (Hilton) 10.7 - 02013000 - Brez kosti: 020130001 -- mlada govedina visoke kvalitete (Hilton) 10.7 - 0202 Meso goveje, zamrznjeno 02021000 - Trupi in polovice: 020210001 -- mlada govedina visoke kvalitete (Hilton) 10.7 - 020220 - Drugi kosi s kostmi: 02022010 -- "kompenzirane" četrti: 020220101 --- mlada govedina visoke kvalitete (Hilton) 10.7 - 02022030 -- nerazkosane ali razkosane sprednje četrti 020220301 --- mlada govedina visoke kvalitete (Hilton) 10.7 - 02022050 -- nerazkosane ali razkosane zadnje četrti: 020220501 --- mlada govedina visoke kvalitete (Hilton) 10.7 - 02022090 -- drugo: 020220901 --- mlada govedina visoke kvalitete (Hilton) 10.7 - 020230 - Brez kosti: 02023010 -- sprednje četrti, cele ali razkosane v največ pet kosov, vsaka četrt v enem delu; kompenzirane četrti v dveh delih, od katerih eden vsebuje sprednjo četrt, celo ali razkosano v največ pet kosov, drugi del pa zadnjo četrt, razen fileja v enem kosu: 020230101 --- mlada govedina visoke kvalitete (Hilton) 10.7 - 02023050 -- vrat, pleče, plečna bržola in prsa s spodnjim delom plečeta: 020230501 --- mlada govedina visoke kvalitete (Hilton) 10.7 - 02023090 -- drugo: 020230901 --- mlada govedina visoke kvalitete (Hilton) 10.7 - _________________________________________________________________ 0203 Meso, prašičje, sveže, ohlajeno ali zamrznjeno 1.348 - Sveže ali ohlajeno: 020311 -- trupi in polovice: 020311100 --- domačih prašičev 6.5 35.30 020311900 --- drugo - divjih prašičev 6.5 35.30 020312 -- šunke, plečata in njihovi kosi, s kostmi: --- domačih prašičev: 020312110 ---- šunke in njihovi kosi 6.5 51.20 020312190 ---- plečata in njihovi kosi 6.5 51.20 020312900 --- drugo - divjih prašičev 6.5 51.20 020319 -- drugo: --- domačih prašičev: 020319110 ---- prednji deli in njihovi kosi 6.5 57.30 020319130 ---- ledja in njihovi kosi, s kostmi 6.5 57.30 020319150 ---- prsa s potrebušino in maščobo, kosi 6.5 57.30 ---- drugo: 020319550 ----- brez kosti 6.5 57.30 020319590 ----- drugo 6.5 57.30 020319900 --- drugo (npr., divjih prašičev) 6.5 57.30 _________________________________________________________________ - Zamrznjeno: 674 020321 -- trupi in polovice: 020321100 --- domačih prašičev 6.5 35.30 020321900 --- drugo - divjih prašičev 6.5 35.30 020322 -- šunke, plečata in njihovi kosi, s kostmi: --- domačih prašičev: 020322110 ---- šunke in njihovi kosi 6.5 51.20 020322190 ---- plečata in njihovi kosi 6.5 51.20 020322900 --- drugo - divjih prašičev 6.5 51.20 020329 -- drugo: --- domačih prašičev: 020329110 ---- prednji del in njihovi kosi 6.5 52.00 020329130 ---- ledja in njihovi kosi, s kostmi 6.5 52.00 020329150 ---- prsa s potrebušino in maščobo, kosi 6.5 52.00 ---- drugo: 020329550 ----- brez kosti 6.5 52.00 020329590 ----- drugo 6.5 52.00 020329900 --- drugo - divjih prašičev 6.5 52.00 _________________________________________________________________ 0210 Meso in drugi užitni mesni klavnični izdelki, nasoljeni, v slanici, sušeni ali prekajeni; užitna moka in zdrob iz mesa ali iz drugih klavničnih izdelkov 72 - Meso, prašičje: 021011 -- šunke, plečeta in njihovi kosi, s kostmi: --- domačih prašičev: ---- nasoljena ali v slanici: 021011110 ----- šunke in njihovi kosi 6.5 99.50 021011190 ----- plečata in njihovi kosi 6.5 99.50 ---- posušena ali prekajena: 021011310 ----- šunke in njihovi kosi 6.5 99.50 021011390 ----- plečata in njihovi kosi 6.5 99.50 021011900 --- drugo 6.5 99.50 021012 -- prsi s potrebušnino in njihovi kosi: --- domačih prašičev: 021012110 ---- soljene ali v slanici 6.5 51.20 021012190 ---- sušene ali prekajene 6.5 51.20 021012900 --- drugo 6.5 51.20 021019 -- drugo: --- domačih prašičev: ---- soljeno ali v slanici: 021019100 ----- prekajene prašičje polovice ali njihovi kosi 6.5 99.50 021019200 ----- prekajene skrajšane polovice (tričetrtinske stranice) ali srednji deli 6.5 99.50 021019300 ----- prednji deli in njihovi kosi 6.5 99.50 021019400 ----- ledja in njihovi kosi 6.5 99.50 ----- drugo: 021019510 ------ brez kosti 6.5 99.50 021019590 ------ drugo 6.5 99.50 ---- sušeno ali prekajeno: 021019600 ----- prednji deli in njihovi kosi 6.5 99.50 021019700 ----- ledja in njihovi kosi 6.5 99.50 ----- drugo: 021019810 ------ brez kosti 6.5 99.50 021019890 ------ drugo 6.5 99.50 021019900 --- drugo 6.5 99.50 _________________________________________________________________ 021020 - Meso, goveje: 13 021020100 -- s kostmi 6.5 237.20 021020900 -- brez kosti 6.5 237.20 _________________________________________________________________ 0402 Mleko in smetana, koncentrirana ali z dodatkom sladkorja ali drugih sladil - V prahu, zrnih ali drugih trdnih oblikah, z več kot 1,5 ut. % maščobe: 040221 -- brez dodatnega sladkorja ali drugih sladil: --- z vsebnostjo maščob do vključno 27 ut. %: 87 040221110 --- v izvirnem pakiranju z neto vsebino do vključno 2,5 kg 6.5 126.90 ---- drugo: 040221170 ----- z vsebnostjo maščob do vključno 11 ut. % 6.5 126.90 040221190 ----- z vsebnostjo maščob več kot 11 ut. % pa do vključno 27 ut. % 6.5 126.90 --- z vsebnostjo maščob nad 27 ut. %: 040221910 ---- v izvirnem pakiranju z neto vsebino do vključno 2,5 kg 6.5 126.90 040221990 ---- drugo 6.5 126.90 _________________________________________________________________ 040500 Maslo ter druge maščobe in olja, dobljeni iz mleka; mlečni namazi 90 040510 - Maslo: -- z vsebnostjo maščob do vključno 85 ut. %: --- naravno maslo: 040510110 ---- v izvirnem pakiranju z neto vsebino do vključno 1 kg 5.2 142.40 040510190 ---- drugo 5.2 142.40 040510300 --- rekombinirano maslo 5.2 142.40 040510500 --- sirotkino maslo 5.2 142.40 040510900 -- drugo 5.2 142.40 040520 - Mlečni namazi: 040520100 -- z vsebnostjo maščob 39 ut. % ali več, vendar z manj kot 60 ut. % maščobe 5.2 142.40 040520300 -- z vsebnostjo maščob 60 ut. % ali več, pa do vključno 75 ut. % maščobe 5.2 142.40 040520900 -- z vsebnostjo maščob več kot 75 ut. %, vendar z manj kot 80 ut. % maščobe 5.2 142.40 040590 - Drugo: 040590100 -- z vsebnostjo maščob 99,3 ut. % ali več maščobe, ter z največ 0,5 ut. % vode 5.2 142.40 040590900 -- drugo 5.2 142.40 0808 Jabolka, hruške in kutine, sveže _________________________________________________________________ 080810 - Jabolka: 3.500 080810100 -- jabolka za predelavo, razsuta, od 16. septembra do 15. decembra 5.3 13.50 -- drugo: 08081020 --- vrste zlati delišes: 080810201 ---- od 1. januarja do 31. marca 5.3 13.50 080810202 ---- od 1. aprila do 30. junija 5.3 13.50 080810203 ---- od 1. julija do 20. avgusta 5.3 13.50 080810204 ---- od 21. avgusta do 31. decembra 5.3 13.50 08081050 --- vrste granny smith: 080810501 ---- od 1. januarja do 31. marca 5.3 13.50 080810502 ---- od 1. aprila do 30. junija 5.3 13.50 080810503 ---- od 1. julija do 20. avgusta 5.3 13.50 080810504 ---- od 21. avgusta do 31. decembra 5.3 13.50 08081090 --- druga: 080810901 ---- od 1. januarja do 31. marca 5.3 13.50 080810902 ---- od 1. aprila do 30. junija 5.3 13.50 080810903 ---- od 1. julija do 20. avgusta 5.3 13.50 080810904 ---- od 21. avgusta do 31. decembra 5.3 13.50 _________________________________________________________________ 1001 Pšenica in soržica 100190 - Drugo: -- druga pira, navadna pšenica in soržica: 100190990 --- drugo ex: mlinska pšenica 80.000 5.3 - _________________________________________________________________ 1005 Koruza 100590000 - Druga ex: rumena koruza 120.000 9.1 - _________________________________________________________________ 110100 Pšenična ali moka iz mešanice žit na podlagi pšenice - Pšenična moka: 12.000 110100110 -- iz trde pšenice 5.3 - 110100150 -- iz navadne pšenice ali pirjevice 5.3 - _________________________________________________________________