Št. 12 Ob-1726/07
, Stran 574
za program živilstvo za naslednja predmetna področja za 2. letnik:
Trženje v živilstvu, Embalaža in transport v živilstvu, Tehnologija mesa in mesnih izdelkov, Tehnologija mleka in mlečnih izdelkov, Tehnologija rastlinskih živil, Tehnologija vina, Prehrana z gastronomijo, Tehnologija velikih kuhinj, Tehnologija živil živalskega izvora in Tehnologija rastlinskih živil.
V skladu s 33. in 34. členom Zakona o višjem strokovnem izobraževanju (Ur. l. RS, št. 86/04) bo naziv predavatelj/-ica višje strokovne šole podeljen kandidatu/kandidatki, ki izpolnjuje predpisane pogoje:
– Izobrazba – izpolnjevati je treba zahteve iz Odredbe o smeri strokovne izobrazbe predavateljev in drugih strokovnih delavcev v programu za pridobitev višje strokovne izobrazbe živilstvo (Ur. l. RS, št. 8/99). Odredbo lahko poiščete na spletni strani http://www.bic-lj.si.
– Najmanj tri leta delovnih izkušenj na predmetnem področju, za katerega kandidirate.
– Merila za določitev vidnih dosežkov na strokovnem področju za pridobitev naziva predavatelj višje šole (Ur. l. RS, št. 20/06). Obrazec dobite na spletni strani.
Informacije in potrebno dokumentacijo lahko dobite na naslovu šole: Biotehniški izobraževalni center Ljubljana, Višja strokovna šola, Ižanska 10, 1000 Ljubljana, tel. 01/2807603 ter na spletni strani.
Prijave z življenjepisom in dokazili o izpolnjevanju razpisnih pogojev sprejemamo 14 dni po objavi razpisa na isti naslov s pripisom »predavatelj višje šole«. Obrazec Merila za določitev vidnih dosežkov pošljite tudi na disketi ali na e-pošto: vss@bic-lj.si.
O imenovanju bomo kandidate obvestili v zakonitem roku.