Ob-9595/08
, Stran 3860
za naslednja predmetna področja: Strokovna terminologija v tujem jeziku, Poslovno sporazumevanje in vodenje, Ekonomika podjetja, Ekonomika turizma, Pravni predpisi, Poslovna informatika s statistiko, Osnove gastronomije, Turistična geografija in kulturna dediščina, Kuharstvo z organizacijo dela, Strežba z organizacijo dela, Osnove kuharstva, Osnove strežbe, Osnove projektnega menedžmenta, Trženje v turizmu, Poslovanje prenočitvenih in prehrambenih obratov, Poslovanje hotelov in turističnih agencij, Gastronomija, Hrana in pijače, Organizacija gostinskih dogodkov, Barmanstvo, Harmonija okusov, Dopolnilne turistične dejavnosti, Osnove kongresne dejavnosti, Tehnični standardi v kongresnem turizmu, Organizacija kongresov, Wellness turizem, Kulinarika za vitalnost in Praktično izobraževanje.
V skladu s 33. in 34. členom Zakona o višjem strokovnem izobraževanju (Ur. l. RS, št. 86/04) bo naziv predavatelj/-ica višje strokovne šole podeljen kandidatu/kandidatki, ki izpolnjuje predpisane pogoje:
– Ustrezna izobrazba v skladu s Pravilnikom o smeri in stopnji izobrazbe predavateljev višje strokovne šole in drugih strokovnih delavcev v višješolskem študijskem programu Gostinstvo in turizem (Ur. l. RS, št. 99/08).
– Najmanj tri leta delovnih izkušenj na predmetnem področju, za katerega kandidirate (kopija delovne knjižice).
– Merila za določitev vidnih dosežkov na strokovnem področju za pridobitev naziva predavatelj višje šole (Ur. l. RS, št. 20/06).
Informacije in potrebno dokumentacijo lahko dobite na naslovu šole: Biotehniški izobraževalni center Ljubljana, Višja strokovna šola, Ižanska 10, 1000 Ljubljana, tel. 01/28-07-603 ter na spletni strani http://www.bic-lj.si/vss.
Prijave z življenjepisom in dokazili o izpolnjevanju razpisnih pogojev sprejemamo 14 dni po objavi razpisa na isti naslov s pripisom »predavatelj višje strokovne šole«. Obrazec Merila za določitev vidnih dosežkov pošljite tudi po elektronski pošti: vss@bic-lj.si.
O imenovanju bomo kandidate obvestili v zakonitem roku.