Uradni list

Številka 27
Uradni list RS, št. 27/2017 z dne 2. 6. 2017
Uradni list

Uradni list RS, št. 27/2017 z dne 2. 6. 2017

Kazalo

Ob-2360/17, Stran 1375
Spremembe 
javnega razpisa za predložitev projektov v okviru Programa sodelovanja Interreg V-A Slovenija-Avstrija (referenčna številka: 4300-117/2015)
V skladu s 16. točko – Spremembe javnega razpisa, zgoraj navedenega javnega razpisa, je originalno besedilo razpisne dokumentacije spremenjeno v slovenski, nemški in angleški verziji, kot je navedeno v nadaljevanju. Prijavitelji so dolžni upoštevati spremembe javnega razpisa in razpisne dokumentacije, ki bodo objavljene na spletni strani: www.si-at.eu.
Slovenska verzija javnega razpisa je spremenjena, kot sledi:
2. Pravna podlaga
Na koncu se doda alineja:
– Zapisnik 4. zasedanja odbora za spremljanje programa sodelovanja Interreg V-A Slovenija – Avstrija z dne 23. maja 2017.
13. Izbor projektov
Preverjanje administrativne ustreznosti in upravičenosti
Za prvim odstavkom se vstavi nov odstavek:
V primeru napačno izpolnjenih polj (največ 4 polja), ki se ocenjujejo v okviru administrativnega merila A4 (Vloga je sestavljena v ustreznem jeziku/jezikih), se pozove vodilnega partnerja za dopolnitve. Dopolnitve se lahko nanašajo zgolj na izpolnjevanje administrativnega merila A4. Vodilni partner ima možnost dopolniti prijavnico v roku 5 koledarskih dni od poziva za dopolnitve poslanega v sistemu eMS. V primeru, da projekt, po prejemu dopolnitev ali preteku 5 koledarskih dni, še vedno ne zadosti merilom administrativne ustreznosti in upravičenosti, se projekt zavrne. Projekt v nadaljevanju ne bo predmet ocenjevanja z vidika kakovosti.
Služba Vlade RS za razvoj in evropsko kohezijsko politiko 

AAA Zlata odličnost

Nastavitve piškotkov

Vaše trenutno stanje

Prikaži podrobnosti