Uradni list

Številka 35
Uradni list RS, št. 35/2017 z dne 7. 7. 2017
Uradni list

Uradni list RS, št. 35/2017 z dne 7. 7. 2017

Kazalo

Ob-2635/17, Stran 1763
Na podlagi 42. člena Zakona o javno-zasebnem partnerstvu (ZJZP) (Uradni list RS, št. 127/06) in določil Koncesijskega akta za vzpostavitev in upravljanje sistema ogrevanja za Osnovno šolo Žetale (Uradno glasilo slovenskih občin, št. 32/2017) objavljamo
javni razpis 
za podelitev koncesije za izvedbo projekta javno-zasebnega partnerstva za »Vzpostavitev in upravljanje sistema ogrevanja za Osnovno šolo Žetale«
1 Povabilo k oddaji prijave
Občina Žetale, Žetale 4, 2287 Žetale (v nadaljevanju: koncedent) objavlja povabilo k oddaji prijave v postopku javnega razpisa za podelitev koncesije za izvedbo projekta javno-zasebnega partnerstva za »Vzpostavitev in upravljanje sistema ogrevanja za Osnovno šolo Žetale«.
Prijavitelje vljudno vabimo k oddaji prijave, ki mora biti v celoti pripravljena v skladu s predmetno razpisno dokumentacijo, ki je brezplačno dostopna na spletni strani koncedenta http://www.zetale.si.
2 Splošne informacije o javnem razpisu
Naslov: Vzpostavitev in upravljanje sistema ogrevanja za Osnovno šolo Žetale
Številka javnega razpisa: 430-0009/2017
Koncesijski akt: Koncesijski akt za vzpostavitev in upravljanje sistema ogrevanja za Osnovno šolo Žetale (Uradno glasilo slovenskih občin, št. 32/2017)
Predmet koncesije: Izvajanje storitev energetskega pogodbeništva po principu pogodbenega zagotavljanja prihrankov energije v Osnovni šoli Žetale.
Trajanje koncesije: Koncesija se podeli za največ 15 let, pri čemer se trajanje lahko podaljša skladno z določbami koncesijskega akta. Razmerje javno-zasebnega partnerstva se bo pričelo izvajati po pričetku veljavnosti koncesijske pogodbe, skladno z njenimi določbami.
Območje izvajanja koncesije: Izvajanje koncesije zajema sledeči objekt:
OBJEKT
NASLOV
OŠ Žetale
Čermožiše 45/b, Žetale
3 Zahteve glede vsebine prijave ter kraj in rok za predložitev prijav
Zahteve glede vsebine in oblike prijav ter pogoji za njihovo predložitev so podane v razpisni dokumentaciji.
Prijave morajo do roka za oddajo prijav prispeti na naslov Občina Žetale, Žetale 4, 2287 Žetale.
Končni rok za oddajo prijav je 4. 9. 2017 do 9. ure.
Prijave morajo ne glede na način dostave (osebno ali po pošti) do vložišča prispeti do zgoraj navedenega roka, sicer se bodo štele za prepozne (prejemna teorija).
Javno odpiranje prijav bo potekalo na naslovu Občina Žetale, Žetale 4, 2287 Žetale, dne 4. 9. 2017 ob 9.30.
4 Skupna prijava in nastopanje s podizvajalci: prijavo lahko skladno z 38. členom ZJZP predloži skupina prijaviteljev. Prijavitelj lahko v okviru prijave skladno s 74. členom ZJZP nominira poljubno število podizvajalcev. Podrobnejše določbe glede predložitve skupne prijave oziroma nominacije podizvajalcev so navedene v razpisni dokumentaciji.
5 Pogoji: pogoji, ki jih morajo vlagatelji izpolnjevati, in zahtevana dokazila o njihovem izpolnjevanju, so podana v razpisni dokumentaciji.
6 Merila
Strokovna komisija bo po končanem postopku konkurenčnega dialoga med popolnimi končnimi ponudbami izbrala tisto končno ponudbo, ki bo na podlagi meril ekonomsko najugodnejša.
Merila za izbor najugodnejše končne ponudbe so zlasti:
– višina zajamčenih prihrankov,
– udeležba na prihrankih.
Merila so ob upoštevanju drugega odstavka 50. člena ZJZP navedena v padajočem zaporedju njihove pomembnosti. Vsebina meril in ponderiranje bosta podrobneje opredeljena v razpisnih dokumentacijah za fazo dialoga in ponudbeno fazo.
7 Postopek izbire izvajalca
Koncedent bo postopek izbire izvajalca izvajal ob upoštevanju določb III. dela ZJZP po postopku konkurenčnega dialoga skladno s 46. členom ZJZP. O izidu javnega razpisa bodo prijavitelji obveščeni najkasneje do 30. 11. 2017.
Podrobnejše določbe glede postopka izbire izvajalca so podane v razpisni dokumentaciji.
8 Vprašanja: prijavitelji lahko zastavijo vprašanja v zvezi z razpisno dokumentacijo in ostalimi elementi javnega razpisa preko elektronske pošte milica.simonicsteiner@zetale.si. Skrajni rok za postavitev vprašanj v zvezi z javnim razpisom je 18. 8. 2017 do 9. ure. Koncedent bo podal pojasnila, navezujoča se na zastavljena vprašanja, najkasneje šest dni pred rokom za oddajo prijav in bodo objavljena na spletni strani koncedenta.
9 Ogled
Ogled objekta je možen po predhodni najavi, ki mora biti poslana na naslov milica.simonicsteiner@zetale.si do 16. 8. 2017 do 9. ure.
Ogled se bo vršil z vsakim potencialnim prijaviteljem ločeno, po predhodnem urniku, ki bo posredovan vsakemu potencialnemu prijavitelju, ki bo zaprosil za ogled.
Občina Žetale 

AAA Zlata odličnost

Nastavitve piškotkov

Vaše trenutno stanje

Prikaži podrobnosti