Uradni list

Številka 45
Uradni list RS, št. 45/2017 z dne 25. 8. 2017
Uradni list

Uradni list RS, št. 45/2017 z dne 25. 8. 2017

Kazalo

Št. 5442-1/2017/20 Ob-2875/17, Stran 2085
Sprememba 
Na podlagi spremenjene odločitve o podpori št. 8-3/1/MDDSZ/1 za Javni razpis za sofinanciranje projekta vzpostavitve modela ocene tveganja na delovnih mestih, ki jo je Služba Vlade Republike Slovenije za razvoj in evropsko kohezijsko politiko v vlogi organa upravljanja izdala dne 18. 8. 2017 (št. dokumenta 3032-66/2017/14), Republika Slovenija, Ministrstvo za delo družino in socialne zadeve, Kotnikova 28, Ljubljana, objavlja spremembo Javnega razpisa za sofinanciranje projekta vzpostavitve modela ocene tveganja na delovnih mestih, v okviru Operativnega programa za izvajanje evropske kohezijske politike v obdobju 2014–2020, 8. prednostne osi »Spodbujanje zaposlovanja in transnacionalna mobilnost delovne sile«, 8.3 prednostne naložbe »Aktivno in zdravo staranje«, 8.3.1 specifičnega cilja »Podaljšanje in izboljšanje delovne aktivnosti starejših, vključenih v ukrepe«.
V Javnem razpisu za sofinanciranje projekta vzpostavitve modela ocene tveganja na delovnih mestih, objavljenem v Uradnem listu RS, št. 41/17 z dne 28. 7. 2017, se 1. točka poglavja »6.1 Upravičen prijavitelj« razširi na način, da se lahko na javni razpis poleg prijaviteljev, ki so registrirani za opravljanje dejavnosti po Standardni klasifikaciji dejavnosti Q 86.10 Bolnišnična zdravstvena dejavnost, prijavijo tudi prijavitelji, ki imajo registrirano dejavnost po Standardni klasifikaciji dejavnosti »Q 86.21 Splošna zunajbolnišnična zdravstvena dejavnost ali Q 86.22 Specialistična zunajbolnišnična zdravstvena dejavnost, pri čemer za te dejavnosti ni potrebno, da so registrirane kot glavne dejavnosti pravne osebe«.
Točka 1 poglavja »6.1 Upravičen prijavitelj« se sedaj glasi:
»Je pravna oseba javnega prava s sedežem v Republiki Sloveniji, ki ima status javnega zavoda in je hkrati registrirana za opravljanje dejavnosti po Standardni klasifikaciji dejavnosti (v nadaljevanju: SKD): Q 86.10 Bolnišnična zdravstvena dejavnost ali Q 86.21 Splošna zunajbolnišnična zdravstvena dejavnost ali Q 86.22 Specialistična zunajbolnišnična zdravstvena dejavnost, pri čemer za te dejavnosti ni potrebno, da so registrirane kot glavne dejavnosti pravne osebe (v primeru, da iz javno dostopnih podatkov ni razvidno, da je prijavitelj registriran za dotično dejavnost, je dolžan k prijavi priložiti kopijo ustanovitvenega akta ali drugega ustreznega temeljnega akta iz katerega je razvidno izpolnjevanje zahtevanega pogoja, v kolikor le-ta ni javno dostopen na spletni strani Poslovnega registra Slovenije – AJPES, dokazilo: Priloga št. 3: Kopija ustanovitvenega akta ali drugega ustreznega temeljnega akta)«.
Skladno s to spremembo se uskladi tudi:
– Razpisna dokumentacija,
– Obrazec št. 3: Izjava prijavitelja o izpolnjevanju in sprejemanju razpisnih pogojev,
– Obrazec št. 6: Pooblastilo za pridobitev podatkov od Finančne uprave Republike Slovenije.
Spremenjena razpisna dokumentacija je dosegljiva na spletnem naslovu ministrstva: http://www.mddsz.gov.si/si/o_ministrstvu/javne_objave/javni_razpisi_in_javna_narocila/
V ostalem besedilu ostane Javni razpis za sofinanciranje projekta vzpostavitve modela ocene tveganja na delovnih mestih nespremenjen in v veljavi.
Ta sprememba začne veljati z dnem objave v Uradnem listu Republike Slovenije.
Ministrstvo za delo, družino, 
socialne zadeve in enake možnosti 

AAA Zlata odličnost

Nastavitve piškotkov

Vaše trenutno stanje

Prikaži podrobnosti