Ob-2958/23, Stran 1699
Na podlagi 15. člena Zakona o radioteleviziji Slovenija (ZRTVS-1, Uradni list RS, št. 96/05 z dne 28. 10. 2005, ZRTVS-1A Uradni list RS, št. 9/14 z dne 5. 2. 2014) in ZRTVS-1B Uradni list RS, št. 163/22 z dne 27. 12. 2022 in 8. ter 9. člena Statuta javnega zavoda Radiotelevizija Slovenija (Uradni list RS, št. 106/06, 9/12, 55/14, 34/15, 3/17 in 92/22) naročnik – RTV Slovenija – javni zavod, Regionalni center Maribor objavlja
za oddajo prostorov interne restavracije
Predmet razpisa je oddaja prostorov interne restavracije v najem za zagotovitev prehrane zaposlenih in gostov RTV Slovenija.
Prostori se nahajajo v kletni etaži Regionalnega RTV centra Maribor (Ilichova 33, 2000 Maribor). Skupna velikost najemnih prostorov je 109 m2 (jedilnica 47 m2, kuhinja 18 m2, skladišča in garderoba 44 m2). Dostop do najemnih prostorov je samo iz notranjosti objekta, mimo glavnega vhoda Reginalnega RTV centra Maribor.
Naročnik nudi v uporabo vgrajeno opremo (električna in vodovodna napeljava, sistem prezračevanja, hlajenja in ogrevanja, razsvetljava, točilni pult in kuhinjska oprema).
Cena za najemnino prostorov je 50,00 EUR z vključenim DDV mesečno, stroški porabe energentov (elektrike, plina in vode), čiščenja jedilnice in odvoza odpadkov (razen bioloških) so določeni v pavšalnem znesku in znašajo 100,00 EUR z vključenim DDV mesečno in niso zajeti v najemnino prostorov.
Naročnik bo z najugodnejšim ponudnikom sklenil pogodbo za obdobje enega leta z možnostjo sporazumnega podaljšanja do štirih let z aneksom k pogodbi.
Ponudnik bo moral na svoje stroške zagotoviti čiščenje prostorov kuhinje, skladišč in garderobe ter odvoz bioloških odpadkov.
Ponudnik bo moral zagotoviti naslednjo dopolnitev opreme najetih prostorov:
– jedilnica – prti, posode za sol in poper in jedilni servis (krožniki, jedilni pribor)
– točilnica – avtomat za kavo, kozarci, skodelice za kavo in čaj
– kuhinja – posoda in ostali pribor za pripravo hrane
– skladišče – hladilniki za pijačo.
Pogoji za prijavo na razpis:
– Minimalni delovni čas restavracije s ponudbo pijač, toplih napitkov in tople prehrane je od ponedeljka do petka od 7. do 15. ure. Ob sobotah, nedeljah in praznikih je restavracija praviloma zaprta, razen v primerih posebnega dogovora. Vsaka sprememba delovnega časa mora biti vnaprej dogovorjena.
– Ponudnik mora zagotoviti vsaj dve različni malici na dan, mesno in vegetarijansko, zaželena je tudi izbira jedi po naročilu in dodatna ponudba (enostaven zajtrk, rogljički, sendviči idr.). Ponudba alkoholnih pijač ni dovoljena. Ponudnik mora po predhodnem dogovoru zagotoviti možnost naročila za reprezentanco, ki zajema postrežbo pijače, toplih napitkov in tople prehrane za do 50 ljudi v prostorih RTV centra Maribor z lastnim jedilnim in ostalim priborom.
V prostorih RTV centra Maribor že obstaja ponudba iz avtomatov (sendvičev, kave, pijače …), kar bo ostalo tudi po oddaji interne restavracije v najem.
Ogled prostorov bo možen 20. 9. 2023 od 9. do 10. ure, po najmanj enodnevni predhodni najavi. Prijave za ogled sprejemamo do 19. 9. 2023 do 13. ure na elektronski naslov: milena.gorjup@rtvslo.si, z navedbo predmeta sporočila »Razpis interna restavracija«.
Zainteresirani ponudniki naj oddajo svoje ponudbe, v katerih s svojo izjavo potrdijo, da izpolnjujejo naročnikove razpisne pogoje. Ponudniki, ki bodo izpolnjevali naročnikove razpisne pogoje, bodo povabljeni na razgovor, kjer bodo prejeli merila za izbiro najugodnejšega ponudnika. Merila bodo temeljila na ceni hrane in pijače, kvaliteti in izkušnjah. Navedba cen in ponudbe, ki bosta sestavni del meril, bosta za ponudnika zavezujoča. Zaželene so izkušnje s področja gostinstva.
Ponudbe morajo biti poslane v zaprtih kuvertah na naslov: Regionalni RTV center Maribor, Ilichova 33, 2000 Maribor, s pripisom: »Ne odpiraj – za razpis – ponudba za oddajo interne restavracije«. Na kuverti mora biti napisan polni naslov ponudnika.
Ponudbe morajo prispeti v tajništvo vodstva (Milena Gorjup) Regionalnega RTV centra Maribor do dne 26. 9. 2023, najkasneje do 10. ure. Ponudbe, ki bodo prispele po tem roku, ne bodo upoštevane in bodo neodprte vrnjene pošiljateljem.
Naročnik bo vse ponudbe pregledal, in če bo potrebno, od ponudnikov pridobil še dodatne informacije. Po preučitvi dokumentacije in morebitnih dodatnih informacij, bo naročnik ponudnike povabil na pogovor, kjer jim bo predstavil merila in ostale kriterije za izbor in jih nato pozval k oddaji končne ponudbe.
Radiotelevizija Slovenija, javni zavod, Regionalni center Maribor