Uradni list

Številka 34
Uradni list RS, št. 34/2024 z dne 19. 4. 2024
Uradni list

Uradni list RS, št. 34/2024 z dne 19. 4. 2024

Kazalo

Ob-2051/24, Stran 969
Na podlagi 14. člena Sklepa o ustanovitvi javnega zdravstvenega zavoda Univerzitetne psihiatrične klinike Ljubljana (Uradni list RS, št. 162/22 z dne 23. 12. 2022) in na podlagi 14. člena Statuta Univerzitetne psihiatrične klinike Ljubljana (sprejet dne 9. 11. 2023) objavljamo javni razpis za imenovanje
pomočnika direktorja 
za zdravstveno nego in oskrbo 
Kandidat za pomočnika direktorja za zdravstveno nego in oskrbo mora izpolnjevati naslednje pogoje:
– ima izobrazbo, pridobljeno po študijskem programu druge stopnje, oziroma izobrazbo, ki ustreza ravni izobrazbe, pridobljene po študijskih programih druge stopnje, in je v skladu z zakonom, ki ureja slovensko ogrodje kvalifikacij, uvrščena najmanj na 8. raven,
– ima najmanj tri leta delovnih izkušenj s področja, za katerega je imenovan,
– predloži potrdilo o nekaznovanosti, ki ga izda Ministrstvo za pravosodje, in
– ima znanje enega svetovnega jezika, ki ga kandidat izkazuje s potrdilom o jezikovnem izobraževanju pri ustrezni izobraževalni instituciji (šola tujega jezika), potrdilom o udeležbi na strokovnih srečanjih ali dokazilom o uspešno zaključenem srednješolskem izobraževanju (V. stopnja izobrazbe), iz katerega je razvidno, da je bilo izobraževanje iz svetovnega jezika uspešno zaključeno oziroma drugim ustreznim dokazilom, ki izkazuje znanje svetovnega jezika.
Kandidat za pomočnika direktorja za zdravstveno nego in oskrbo mora svoji vlogi priložiti program dela in razvoja zdravstvene nege za obdobje njegovega mandata. Mandat pomočnika direktorja za zdravstveno nego in oskrbo je vezan na mandat direktorja.
Kandidati naj pošljejo prijave v 15 dneh od objave tega razpisa na naslov: Univerzitetna psihiatrična klinika Ljubljana, Chengdujska cesta 45, 1260 Ljubljana – Polje, z oznako »Razpisni Komisiji« ali na e-naslov: kadrovska@psih-klinika.si. Upoštevale se bodo pravočasne in popolne vloge z vsemi dokazili o izpolnjevanju pogojev.
Prijavljeni kandidati bodo o izbiri obveščeni v 8 dneh od odločitve o izbiri.
Univerzitetna psihiatrična klinika Ljubljana 

AAA Zlata odličnost

Nastavitve piškotkov

Vaše trenutno stanje

Prikaži podrobnosti