Uradni list

Številka 37
Uradni list RS, št. 37/2024 z dne 3. 5. 2024
Uradni list

Uradni list RS, št. 37/2024 z dne 3. 5. 2024

Kazalo

Ob-2140/24, Stran 1083
Svet Doma starejših občanov Kamnik na podlagi 34. in 35. člena Zakona o zavodih (Uradni list RS, št. 12/91 s sprem.), 25. člena Zakona o delovnih razmerjih – ZDR-1 (Uradni list RS, št. 21/13 s sprem.) in v skladu z določbami Zakona o socialnem varstvu – ZSV (Uradni list RS, št. 41/07 – UPB2 s sprem.), Statuta Doma starejših občanov Kamnik z dne 28. 9. 2016 in sklepa Sveta doma št. 9000-12-2024, z dne 22. 4. 2024, objavlja prosto delovno mesto
direktorja 
zavoda Dom starejših občanov Kamnik 
Za direktorja zavoda (m/ž) je lahko imenovana oseba, ki izpolnjuje splošne zakonske pogoje in druge posebne pogoje, določene v 56. in 57. členu Zakona o socialnem varstvu – ZSV (Uradni list RS, št. 41/07 – UPB2 s sprem.), in sicer:
– ima visoko strokovno ali univerzitetno izobrazbo iz 69. člena ZSV, pet let delovnih izkušenj in opravljen strokovni izpit po ZSV ali
– ima visoko strokovno ali univerzitetno izobrazbo druge družboslovne, zdravstvene ali medicinske smeri, pet let delovnih izkušenj in opravljen strokovni izpit po ZSV, ali
– ima končano višjo strokovno izobrazbo iz 69. člena ZSV, dvajset let delovnih izkušenj, od tega najmanj pet let na vodilnih in vodstvenih delovnih mestih na področju socialnega varstva, in opravljen strokovni izpit po ZSV, in
– opravljen program za vodenje socialno varstvenega zavoda, ki ga določi Socialna zbornica v soglasju s Strokovnim svetom RS za splošno izobraževanje oziroma, če tega nima, ga mora opraviti najkasneje v enem letu od začetka opravljanja nalog direktorja, sicer mu mandat na podlagi zakona preneha.
Kandidati morajo k pisni prijavi priložiti življenjepis, iz katerega so razvidne dosedanje delovne izkušnje in dokazila o izpolnjevanju zakonsko predpisanih pogojev (dokazilo o doseženi stopnji in vrsti izobrazbe in o delovnih izkušnjah, potrdilo o opravljenem strokovnem izpitu za delo na področju socialnega varstva in potrdilo o opravljenem programu za vodenje socialno varstvenega zavoda (oziroma slednjega bo moral izbrani kandidat opraviti v skladu s petim odstavkom 56. člena ZSV)).
Zaželeno je, da kandidat predloži program dela z vizijo poslovnega in programskega razvoja zavoda za mandatno obdobje 5 let na največ petih straneh v formatu A4.
Kandidat mora priložiti tudi izjavo, da soglaša, da se lahko njegovi osebni podatki javno obravnavajo na seji Sveta doma in v kolikor bo kandidat izbran, tudi posredujejo za mnenje in v soglasje pristojnemu organu.
Pisne prijave z vsemi dokazili morajo kandidati poslati s priporočeno pošto v zaprti ovojnici z oznako: »Razpis direktorja – Ne odpiraj!« do vključno dne 13. 5. 2024 po objavi razpisa na naslov: Svet Doma starejših občanov Kamnik, Neveljska pot 26, 1241 Kamnik.
Nepopolne, prepozno prispele prijave in prijave, prispele po elektronski poti na elektronski naslov DSO Kamnik, se ne bodo obravnavale in bodo izločene iz postopka.
Kandidati, ki bodo izpolnjevali razpisne pogoje, bodo povabljeni na razgovor in da pristojnemu organu predstavijo programske usmeritve oziroma vizijo za delovanje doma za obdobje mandata. O datumu predstavitve bodo kandidati obveščeni preko elektronske pošte.
Svet doma bo kandidate vabil in obveščal izključno po elektronski pošti, zato je obvezna sestavina prijave tudi elektronski naslov kandidata.
Prijavljeni kandidati bodo o izbiri obveščeni v zakonsko določenem roku.
Mandat direktorja traja 5 let. Z izbranim kandidatom bo sklenjena pogodba o zaposlitvi za čas trajanja mandata.
V besedilu razpisa uporabljeni izrazi, zapisani v moški spolni slovnični obliki, so uporabljeni kot nevtralni za moške in ženske.
Svet Doma starejših občanov Kamnik 

AAA Zlata odličnost

Nastavitve piškotkov

Vaše trenutno stanje

Prikaži podrobnosti