Uradni list

Številka 49
Uradni list RS, št. 49/2024 z dne 14. 6. 2024
Uradni list

Uradni list RS, št. 49/2024 z dne 14. 6. 2024

Kazalo

Ob-2407/24, Stran 1605
Svet zavoda Osnovne šole Trebnje, Kidričeva ulica 11, 8210 Trebnje, na podlagi 53.a in 53. člena Zakona o organizaciji in financiranju vzgoje in izobraževanja ZOFVI (Uradni list RS, št. 16/07 – UPB5 in nadaljnji) razpisuje delovno mesto
ravnatelja/ravnateljice 
Kandidat mora za imenovanje na funkcijo ravnatelja izpolnjevati pogoje v skladu s 53., 58., 92., 96., 100. in 107.a členom Zakona o organizaciji in financiranju vzgoje in izobraževanja: ZOFVI (Uradni list RS, št. 16/07 – UPB5 in nadaljnji).
Kandidati morajo imeti pedagoške, vodstvene, organizacijske in druge sposobnosti za uspešno vodenje zavoda.
Predvideni začetek dela je 1. 9. 2024.
Izbrani kandidat bo imenovan za dobo 5 let. Za čas mandata bo z njim sklenjena pogodba na delovnem mestu ravnatelja. Delo na delovnem mestu ravnatelja se opravlja polni delovni čas.
Pisne prijave morajo vsebovati naslednja dokazila:
– dokazila o izobrazbi;
– dokazilo o nazivu;
– dokazilo o opravljenem strokovnem izpitu;
– dokazilo o opravljenem ravnateljskem izpitu (kandidat lahko kandidira tudi brez ravnateljskega izpita, vendar ga mora pridobiti eno leto po začetku mandata, sicer mu preneha mandat);
– kratek življenjepis z dosedanjimi delovnimi izkušnjami, navesti tudi dosedanje izkušnje na področju šolstva;
– program vodenja zavoda za mandatno obdobje;
– potrdilo oziroma izpis iz kazenske evidence, ki ne sme biti starejše od 30 dni (izda ga Ministrstvo za pravosodje), potrdilo sodišča, da kandidat ni v kazenskem postopku (izda ga pristojno okrajno sodišče), pisna izjava kandidata, da pri katerem koli drugem sodišču zoper kandidata ni uveden kazenski postopek za kaznivo dejanje zoper spolno nedotakljivost.
Prijave pošljite v 8 dneh po objavi razpisa na naslov Svet zavoda Osnovne šole Trebnje, Kidričeva ulica 11, 8210 Trebnje, s pripisom Prijava na razpis ravnatelja – Ne odpiraj.
Kandidati bodo prejeli pisno obvestilo o imenovanju v zakonitem roku.
Svet zavoda Osnovne šole Trebnje 

AAA Zlata odličnost

Nastavitve piškotkov

Vaše trenutno stanje

Prikaži podrobnosti