Uradni list

Številka 63
Uradni list RS, št. 63/2024 z dne 26. 7. 2024
Uradni list

Uradni list RS, št. 63/2024 z dne 26. 7. 2024

Kazalo

Št. 9000-5/2024-1010 Ob-2658/24, Stran 1971
Svet zavoda Doma upokojencev Sežana v skladu z 19. in 33. členom Statuta zavoda objavlja razpis za zasedbo delovnega mesta
direktor 
Doma upokojencev Sežana (m/ž) za mandatno obdobje pet let
1. Kandidat/ka za zasedbo mesta direktorja/ice javnega zavoda mora poleg splošnih pogojev, ki so določeni z zakonom, izpolnjevati še posebne zakonske pogoje, določene v 56., 57. in 69. členu Zakona o socialnem varstvu (Uradni list RS, št. 3/07 – Uradno prečiščeno besedilo 2 – ZSV – UPB 2) s spremembami in dopolnitvami:
– visoka strokovna ali univerzitetna izobrazba v skladu s 56. in 69. členom Zakona o socialnem varstvu, 5 let delovnih izkušenj ali visoka strokovna ali univerzitetna izobrazbo druge družboslovne, zdravstvene ali medicinske smeri, pet let delovnih izkušenj na področju dejavnosti socialnega varstva ali druge dejavnosti, ki je povezana s socialno varstveno dejavnostjo, ali višja strokovna izobrazba v skladu s 57. in 69. členom Zakona o socialnem varstvu ter 20 let delovnih izkušenj, od tega najmanj 5 let na vodilnih in vodstvenih delovnih mestih na področju socialnega varstva,
– opravljen strokovni izpit po Zakonu o socialnem varstvu,
– opravljen program za vodenje socialno varstvenega zavoda. Če kandidat/ka nima opravljenega programa za vodenje socialno varstvenega zavoda, mora skladno z Zakonom o socialnem varstvu le-tega opraviti najkasneje v enem letu od začetka opravljanja nalog direktorja, sicer mu/ji mandat na podlagi zakona preneha.
2. Želena so znanja s področja organiziranja in vodenja dejavnosti ter strokovno poznavanje področja dela zavoda.
Kandidat/ka naj k prijavi priloži program razvoja zavoda ter življenjepis.
3. Kandidat/ka mora priložiti izjavo, da soglaša, da se lahko njegovi/njeni osebni podatki javno obravnavajo na seji Sveta Doma upokojencev Sežana in v kolikor bo kandidat/ka izbran, posredujejo za mnenje Občini Sežana in soglasje pristojnemu ministrstvu.
4. Kandidati/tke naj prijave z dokazili o izpolnjevanju pogojev pošljejo v 8 dneh od objave razpisa na naslov: Svet zavoda Doma upokojencev Sežana, Ulica Ivana Turšiča 6, 6210 Sežana, s pripisom »razpis za direktorja, ne odpiraj!«.
5. Svet zavoda prepozno prispelih in nepopolnih vlog ne bo obravnaval.
6. Mandat direktorja traja pet let. Mandat bo direktorju pričel teči z dnem, ko bo izdano soglasje k imenovanju, ki ga poda minister, pristojen za socialno varstvo, ali naslednji dan po preteku ali prekinitvi prejšnjega mandata, če je bilo soglasje ministra izdano prej.
7. Prijavljeni kandidati bodo o imenovanju obveščeni v roku 30 dni od dneva objave razpisa.
Svet zavoda Doma upokojencev Sežana 

AAA Zlata odličnost

Nastavitve piškotkov

Vaše trenutno stanje

Prikaži podrobnosti