Uradni list

Številka 73
Uradni list RS, št. 73/2024 z dne 30. 8. 2024
Uradni list

Uradni list RS, št. 73/2024 z dne 30. 8. 2024

Kazalo

Št. 68/20-24 Ob-2794/24, Stran 2125
Na podlagi 32. do 35. člena Zakona o zavodih, 12. člena Sklepa o ustanovitvi javnega zdravstvenega zavoda Ortopedska bolnišnica Valdoltra Ospedale ortopedico Valdoltra in 17. člena Statuta javnega zavoda Ortopedska bolnišnica Valdoltra Ospedale ortopedico Valdoltra ter sklepa 5. redne seje z dne 18. 6. 2024 svet zavoda objavlja razpis za
strokovnega direktorja zavoda 
Kandidat mora poleg pogojev, določenih z zakonom, izpolnjevati še naslednje pogoje:
– ima izobrazbo medicinske smeri, pridobljeno po študijskem programu druge stopnje, oziroma izobrazbo, ki ustreza ravni izobrazbe, pridobljene po študijskih programih druge stopnje, in je v skladu z zakonom, ki ureja slovensko ogrodje kvalifikacij, uvrščena najmanj na 8. raven,
– ima najmanj pet let delovnih izkušenj na vodstvenih delovnih mestih v zdravstvu,
– ima znanje enega svetovnega jezika,
– ima specializacijo s področja dejavnosti zavoda,
– predloži program strokovnega dela in razvoja zavoda in
– predloži potrdilo o nekaznovanosti, ki ga izda Ministrstvo za pravosodje.
Prijave z življenjepisom in dokazili o izpolnjevanju pogojev ter program strokovnega dela in razvoja zavoda naj kandidati pošljejo v 30 dneh po objavljenem razpisu na naslov: Ortopedska bolnišnica Valdoltra Ospedale ortopedico Valdoltra, Jadranska cesta 31, 6280 Ankaran. Pisemsko ovojnico naj označijo z oznako »za razpis strokovnega direktorja zavoda«.
Upoštevale se bodo pravočasne in popolne vloge z vsemi dokazili (originali ali overjene kopije) o izpolnjevanju pogojev.
Mandat strokovnega direktorja traja 4 leta in je lahko ponovno imenovan. Z imenovanim strokovnim direktorjem se sklene pogodba o zaposlitvi za določen čas za čas trajanja mandata, in sicer za najmanj 8 ur na teden.
Strokovnega direktorja imenuje svet zavoda po predhodnem mnenju strokovnega sveta Ortopedske bolnišnice Valdoltra Ospedale ortopedico Valdoltra.
Prijavljeni kandidati, ki ustrezajo razpisnim pogojem, bodo povabljeni, da strokovnemu svetu zavoda predstavijo program dela in razvoja javnega zavoda za obdobje mandata. O datumu predstavitve bodo obveščeni po elektronski pošti, ki jo navedejo v prijavi.
O izbiri bodo kandidati pisno obveščeni najkasneje v osmih dneh po zaključenem postopku izbire oziroma imenovanja.
V besedilu objave uporabljeni izrazi, zapisani v moški slovnični obliki, so uporabljeni kot nevtralni za ženske in moške.
Svet zavoda Ortopedske bolnišnice Valdoltra Ospedale ortopedico Valdoltra 

AAA Zlata odličnost

Nastavitve piškotkov

Vaše trenutno stanje

Prikaži podrobnosti