Uradni list

Številka 16
Uradni list RS, št. 16/2017 z dne 7. 4. 2017
Uradni list

Uradni list RS, št. 16/2017 z dne 7. 4. 2017

Kazalo

Št. 014-13/2017 Ob-1886/17, Stran 889
Na podlagi 42. člena Zakona o zdravstveni dejavnosti (Uradni list RS, št. 23/05 – uradno prečiščeno besedilo, 15/08 – ZPacP, 23/08, 58/08 – ZZdrS-E, 77/08 – ZDZdr, 40/12 – ZUJF, 14/13 in 88/16 – ZdZPZD) objavljamo
javni razpis 
za podelitev 2 koncesij za izvajanje javne zdravstvene službe na področju zobozdravstvenega varstva odraslih
1. Koncedent: Mestna občina Koper, Urad za družbene dejavnosti in razvoj.
2. Naslov koncedenta: Verdijeva ulica 10, 6000 Koper, tel. 05/66-46-239, telefaks 05/62-71-021.
3. Predmet in naslov izvajanja koncesije
Predmet javnega razpisa je podelitev 2 koncesij za izvajanje javne zdravstvene službe na področju zobozdravstvenega varstva odraslih na območju Mestne občine Koper:
– Koncesija A) 0,50 programa za opravljanje javne zdravstvene službe na področju zobozdravstvenega varstva odraslih v Mestni občini Koper in
– Koncesija B) 0,50 programa za opravljanje javne zdravstvene službe na področju zobozdravstvenega varstva odraslih v Mestni občini Koper.
4. Začetek in čas trajanja koncesije: koncesiji se bosta začeli izvajati čim prej, najkasneje pa v roku 2 mesecev od dneva sklenitve pogodbe z ZZZS, v nasprotnem primeru se koncesija lahko odvzame z odločbo. Koncesiji se podeljujeta za obdobje 5 let, z možnostjo podaljšanja.
5. Pogoji, ki jih mora izpolnjevati prijavitelj:
a) Zakonsko predpisani pogoji
1. ima ustrezno strokovno izobrazbo za opravljanje predvidene dejavnosti, ki je predmet razpisa in je usposobljen za samostojno delo;
2. ni v delovnem razmerju oziroma bo do začetka opravljanja koncesije po tem razpisu prekinil delovno razmerje;
3. mu ni s pravnomočno sodbo sodišča prepovedano opravljanje zdravstvene službe oziroma poklica;
4. da ima zagotovljene ustrezne prostore, opremo in če zahteva narava dela, tudi ustrezne kadre;
5. obvlada slovenski jezik in zagotovi pacientom pravico do sporazumevanja z zdravstvenimi delavci in sodelavci v italijanskem jeziku.
b) Posebni pogoji javnega razpisa
1. začetek opravljanja koncesije najkasneje v roku 2 mesecev od dneva sklenitve pogodbe z ZZZS, v nasprotnem primeru se koncesija lahko odvzame z odločbo;
2. prijavitelj fizična oseba ni že izvajalec koncesijske dejavnosti ali nosilec koncesijske dejavnosti pri pravni osebi, ki izvaja koncesijsko dejavnost v Republiki Sloveniji na področju zdravstvene dejavnosti, na katero kandidira vlagatelj na tem razpisu;
3. prijavitelj pravna oseba ni že izvajalec koncesijske dejavnosti v Republiki Sloveniji na področju zdravstvene dejavnosti, na katero kandidira vlagatelj na tem razpisu;
4. predvideni nosilec koncesijske dejavnosti pri pravni osebi ni že izvajalec koncesijske dejavnosti ali nosilec koncesijske dejavnosti pri pravni osebi, ki izvaja koncesijsko dejavnost v Republiki Sloveniji na področju zdravstvene dejavnosti, na katero kandidira vlagatelj na tem razpisu.
Če je prijavitelj za izvajanje koncesije pravna oseba, morata biti poleg ostalih pogojev izpolnjena tudi naslednja pogoja:
– da je pravna oseba v Republiki Sloveniji registrirana za opravljanje dejavnosti, ki je predmet razpisa;
– da ima pravna oseba dovoljenje Ministrstva za zdravje, da izpolnjuje pogoje za opravljanje dejavnosti.
6. Merila za izbor prijavitelja:
– Pričetek z delom – do 40 točk
– Oddaljenost od sedeža Zdravstvenega doma Koper, Dellavallejeva ulica 3, Koper – do 25 točk
– Dodatno strokovno izobraževanje – do 20 točk
– Delovna doba pri opravljanju razpisane dejavnosti – do 15 točk.
Podrobnejša razčlenitev zgoraj navedenih meril je predmet razpisne dokumentacije.
7. a) Naslov službe ali osebe, od katere se lahko zahteva razpisno dokumentacijo in dodatne informacije:
– Razpisna dokumentacija: Mestna občina Koper, Sprejemna pisarna, Verdijeva ulica 10, Koper ali spletna stran koncedenta www.koper.si.
– Dodatne informacije: Mestna občina Koper, Urad za družbene dejavnosti in razvoj, Helena Benčič, Verdijeva ulica 10, Koper, pisno na elektronski naslov: helena.bencic@koper.si.
b) Čas, v katerem se lahko prevzame razpisno dokumentacijo: do roka za oddajo prijav v času uradnih ur sprejemne pisarne Mestne občine Koper.
8. a) Rok za prijavo na razpis oziroma oddajo prijave: ne glede na način dostave, morajo prijave na razpis prispeti najkasneje do 18. 4. 2017 do 10. ure. Podrobnejša pravila glede prijave so predmet razpisne dokumentacije.
b) Naslov, kamor je potrebno predložiti prijavo: Mestna občina Koper – Urad za družbene dejavnosti in razvoj, Verdijeva ulica 10, 6000 Koper.
c) Način predložitve prijave: prijava se lahko pošlje priporočeno po pošti ali odda osebno v zaprti ovojnici, na kateri mora biti naveden prijavitelj in vidna označba: »Ne odpiraj – Prijava na javni razpis za zdravstveno koncesijo A) – zobozdravstvo odraslih št. 014-13/2017« ali »Ne odpiraj – Prijava na javni razpis za zdravstveno koncesijo B) – zobozdravstvo odraslih št. 014-13/2017«.
9. Datum, čas in kraj odpiranja prijav: prijave za koncesijo A) dne 18. 4. 2017, ob 11. uri, Mestna občina Koper, Verdijeva ulica 10, Koper – sejna soba v pritličju. Prijave za koncesijo B) dne 18. 4. 2017, ob 11.30, Mestna občina Koper, Verdijeva ulica 10, Koper – sejna soba v pritličju. Odpiranje je javno.
Mestna občina Koper Urad za družbene dejavnosti in razvoj 

AAA Zlata odličnost

Nastavitve piškotkov

Vaše trenutno stanje

Prikaži podrobnosti