Uradni list

Številka 23
Uradni list RS, št. 23/2017 z dne 5. 5. 2017
Uradni list

Uradni list RS, št. 23/2017 z dne 5. 5. 2017

Kazalo

Ob-2141/17, Stran 1230
Skladno s Sklepom o ustanovitvi Akademske in raziskovalne mreže Slovenije Svet zavoda razpisuje prosto delovno mesto
direktorja 
javnega zavoda Arnes (m/ž)
Kandidat mora poleg splošnih pogojev, določenih z zakonom, imeti:
– državljanstvo Republike Slovenije;
– najmanj izobrazbo, pridobljeno po študijskih programih za pridobitev izobrazbe druge stopnje ali raven izobrazbe, pridobljene po študijskih programih, ki v skladu z zakonom ustrezajo izobrazbi druge stopnje;
– strokovna znanja na področju elektronskih komunikacij in informacijskih tehnologij;
– vodstvene in organizacijske sposobnosti.
Kandidat mora prijavi priložiti dokazila o izpolnjevanju pogojev:
– Europass življenjepis;
– načrt razvoja in delovanja zavoda v prihodnjih petih letih;
– dokazila o izpolnjevanju pogoja zahtevane izobrazbe;
– dokazila o zahtevanih strokovnih znanjih;
– opis delovnih izkušenj, iz katerega je razvidno izpolnjevanje pogoja zahtevanih vodstvenih in organizacijskih sposobnosti.
Kandidat lahko poda izjavo, da za namen tega postopka dovoljuje pridobitev podatkov o izpolnjevanju pogojev iz uradnih evidenc. Če te izjave ne poda, mora prijavi sam predložiti ustrezna dokazila. Šteje se, da je vloga popolna, če vsebuje vsa dokazila o izpolnjevanju pogojev.
Pisne vloge z dokazili o izpolnjevanju razpisnih pogojev pošljite do 15. 5. 2017, na naslov: Arnes, p. p. 7, 1001 Ljubljana, z oznako »Ne odpiraj – Javni razpis za direktorja«. Prijava se šteje za pravočasno, če je vložena zadnji dan roka priporočeno po pošti. V postopku izbire bodo upoštevane samo pravočasne in popolne vloge kandidatov. Kandidati naj v vlogi sporočijo elektronski naslov za namen obveščanja v zvezi z razpisnim postopkom. Dodatne informacije o javnem razpisu lahko kandidati dobijo na tel. 01/479-89-42 oziroma na elektronskem naslovu prijava@arnes.si. V besedilu javnega razpisa uporabljeni izrazi, zapisani v moški slovnični obliki, so uporabljeni kot nevtralni za moške in ženske.
Kandidati bodo o izbiri obveščeni v 30 dneh po tej objavi. Direktorja imenuje Svet zavoda s soglasjem ustanovitelja. Z izbranim kandidatom bomo sklenili pogodbo za zaposlitev za mandatno obdobje petih let s polnim delovnim časom.
Svet javnega zavoda Arnes 

AAA Zlata odličnost

Nastavitve piškotkov

Vaše trenutno stanje

Prikaži podrobnosti